Login

HetaHelp

kaikille avoin neuvontapuhelin
puh. 02 4809 2401
ma-to klo 9-11

HetaHelp on suljettuna torstaina 22.3.2018.

Tuettu veikkauksen tuotoilla


Neuvontapalvelut käyttävät suojattua sähköpostia

Heta lähettää oikeudellista neuvontaa tai muuten luottamuksellista tietoa sisältävät sähköpostit niin sanottuna suojattuna sähköpostina.

Tarkemmat ohjeet suojatusta sähköpostista: pdf ja rtf


HetaHelp – kaikille avoin neuvontapalvelu

HetaHelp on neuvontapalvelu, jossa Hetan omat lakimiehet vastaavat henkilökohtaisen avustajan työnantajuuteen liittyviin kysymyksiin. HetaHelpissä saat puhelinneuvonnan lisäksi vielä kirjallisen vastauksen kysymykseesi puhelun jälkeen. Kirjallinen vastaus lähetetään usein jo saman päivän aikana tai noin 1-3 arkipäivän kuluessa puhelusta.

HetaHelpissä voit kysyä hyvin monipuolisesti henkilökohtaisen avustajan työnantajuuteen liittyviä kysymyksiä. Kysymykset voivat koskea esimerkiksi henkilökohtaisen avustajan rekrytointia, palkkausta, loma-aikoja tai työsuhteen päättämiseen liittyviä kysymyksiä. Olemme koonneet HetaHelpin usein kysytyt kysymykset -palstan, johon on hyvä tutustua ennen soittoa. Otathan kuitenkin aina yhteyttä HetaHelp-puhelinneuvontaan, mikäli usein kysyttyjen kysymysten vastaukset jättävät jotakin epäselväksi.

Voidaksesi käyttää HetaHelp-neuvontapalvelua, sinun tulee antaa henkilötietolain vaatima suostumus tietojesi käsittelyyn. Tämä tarkoittaa, että annat Heta-Liiton lakimiehille luvan käsitellä antamiasi tietoja neuvontapalveluiden toteuttamiseksi. Suostumus tulee olla annettuna ennen yhteydenottoa HetaHelp-palveluun. Suostumuksen voi antaa tämän sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

Huomioikaa ottaessanne yhteyttä HetaHelpiin, että palveluaika päättyy tasan klo 11.00. Vaikka olisi ehtinyt jonoon ennen palveluajan päättymistä, niin klo 11.00 jälkeen puhelu ei enää yhdisty lakimiehelle.

Huom.! HetaHelp-palvelu rajoittuu puhelinneuvontaan ja sen jälkeen saatavaan kirjalliseen vastaukseen. HetaHelp-palvelussa ei vastaanoteta asiakkaan aineistoja eikä sinne voi lähettää sähköpostia. Nimettömiin soittoihin palvelussa ei vastata. Neuvontapalvelu on avoinna kaikille, ja se on käyttäjille maksuton (lukuun ottamatta normaalia puhelinpalvelumaksua). HetaHelp-neuvontapalvelu on Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoittama. 
 
Ota yhteyttä HetaHelpiin!
puh. 02 4809 2401 ma-to klo 9-11

Huom.! Mikäli et vamman tai sairauden vuoksi kykene asioimaan puhelimitse, ota yhteyttä Hetan toimistoon: heta@heta-liitto.fi.


Hetan lakipalvelut jäsenille

Hetan jäsenet voivat saada kaikille avoimen HetaHelp-puhelinneuvonnan lisäksi myös vain jäsenille tarkoitettuja lakipalveluja. Heta-Liiton oikeudellista tukea voi saada työsuhteeseen liittyviin riitatilanteisiin ja kunnan toiminnassa ilmenneisiin ongelmiin. Tällaisia ongelmia voivat olla esimerkiksi työehtosopimuksen soveltamiseen liittyvät kysymykset. Voit tarkistaa jäsenten lakipalveluiden palveluehdot tämän sivun alalaidasta.

Suostumuksen antaminen tietojen käsittelyyn
Suostumus tietojen käsittelyyn Heta-Liiton neuvontapalveluiden toteuttamiseksi

Kaikilta Heta-Liiton neuvontapalveluita käyttäviltä henkilöiltä – sekä jäseniltä että kaikilta muiltakin – tarvitaan suostumus tietojen käsittelyyn. Tämä on henkilötietolain vaatima menettelytapa. Suostumuksen antaminen tarvitaan nimenomaan siltä kyseiseltä henkilöltä, joka ottaa yhteyttä neuvontapalveluun (esim. Hetan jäsen, henkilökohtainen avustaja, kunnan sosiaalityöntekijä).

Täyttämällä nämä tiedot annat suostumuksesi siihen, että Heta – Henkilökohtaisten Avustajien Työnantajien Liitto ry voi käsitellä antamiasi tietoja neuvontapalveluiden toteuttamiseksi. Annettuasi suostumuksen voit käyttää Heta-Liiton neuvontapalveluita. Neuvontapalveluiden palveluehtoihin voit tutustua osoitteessa www.heta-liitto.fi. Suostumus tulee antaa vain kerran. Ennen kuin suostumus on annettu, Heta-Liiton neuvontapalveluiden käyttö ei ole valitettavasti mahdollista.

Mikäli et esim. apuvälineen käytön vuoksi voi täyttää alla olevaa sähköistä lomaketta, voit tulostaa lomakkeen tästä pdf-tiedostona tai rtf-tiedostona. Tulostettu ja allekirjoitettu lomake toimitetaan Heta-Liiton toimistoon kirjepostilla.

   
Etunimi*
Sukunimi*
Yhteisö
Tehtävä
Syntymäaika (ppkkvv)*
Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Sähköposti*
Puhelin*
 
 
  * pakollinen tieto
  Siirry vahvistukseen Siirry vahvistukseen

c Heta – Henkilökohtaisten Avustajien Työnantajien Liitto